Fakültemizde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Heyecanı!
 Fakültemizde Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Heyecanı!

Fakültemiz, yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı. Öğrenciler, akademisyenler ve personel bir araya gelerek yeni dönemi bir kahvaltı etkinliğiyle karşıladılar. Sabahın erken saatlerinde fakülte binasının bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler ve akademisyenler güne keyifli bir başlangıç yapmanın tadını çıkardılar.

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Bayram Şenlik açılış konuşmasında öğrencilere başarılar diledi ve yeni dönemin heyecanını paylaştı.

Kahvaltı etkinliği, neşe dolu anlar ve samimi sohbetlerle dolu bir sabahı geride bıraktı. Etkinlikte yeni öğrenciler, fakülte hocalarıyla tanışma ve sohbet etme fırsatı yakaladılar.  Katılımcılar, yeni akademik yılı heyecanla karşılamak için bir araya gelmenin önemini, fakültemizdeki aile ortamının ne kadar değerli olduğunu vurguladılar.

Etkinliğimize katılan her bir öğrenci ve personel, bu güzel sabahı daha anlamlı hale getirdi.

Etkinliğimize destek veren herkese teşekkür eder, organizasyonun başarılı olmasında emeği geçen öğrenci temsilcilerimize, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler kuruluna, destek sağlayan personelimize, Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Ticaret A.Ş.'ye ve tabii ki siz değerli katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız.

Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve akademisyenlere başarılar ve mutluluk getirmesini dileriz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [04-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [815]