YAZ OKULUNDA PEDAGOJİK FORMASYON DERSLERİ İÇİN DENKLİK ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE!

Erzurum Teknik Üniversitesi'nden aşağıda adı geçen yedi pedagojik formasyon dersine denklik verilmiştir.

PFE001 Eğitime Giriş - Dr. Caner CERECİ Online
PFE002 Öğretim İlke ve Yöntemleri - Prof. Dr. Ali Osman ENGİN Online
PFE003 Sınıf Yönetimi - Dr. Okan DİŞ Online
PFE005 Rehberlik ve Özel Eğitim - Dr. Ayben NALBANTOĞLU Online
PFE006 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme - Doç. Dr. İsmail ÇELİK Online
PFE007 Eğitim Psikolojisi - Öğr. Gör. Dr. Bilal ÖNCÜL Online
PFE008 Öğretim Teknolojileri - Dr. Naci BAYRAK Online

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden aşağıda adı geçen dört pedagojik formasyon dersine denklik verilmiştir.

KEB302 Sınıf Yönetimi 2+0
KEB301 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme 3+0
KEB105 Eğitim Psikolojisi 3+0
SBE201 Öğretim Teknolojileri 2+0

Anadolu Üniversitesi

ÖMB323 Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

ÖMB213 Öğretim İlke ve Yöntemleri

Bu dersleri, bizdeki aynı isimli pedagojik formasyon derslerine karşılık olarak alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Numara - Ad Soyad - buradaki pedagojik formasyon dersi kodu ve adı - Üniversite Adı - Oradaki Pedagojik formasyon dersinin kodu ve adı şeklinde bir mail yazarak okul mail adresiniz üzerinizden yazogrtde@uludag.edu.tr adresine göndermektir. Yaz okulunda alabileceğiniz maksimum ders sayısını (4) aşmadığınız ve başka bir üniversiteden daha yaz okuluna başvuru yapmadığınız takdirde bu başvurunuz geçerli sayılacaktır. Herhangi bir teyit maili almadan ders kaydınızı yapabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Tem-2024 11:36]