YAZ OKULU HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Başka üniversitelerden yaz okulunda ders alıp bölümümüzde denklik almak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki adımları izlemesi gerekmektedir.

1) Alınmak istenen dersin içeriği, bölümümüzde denklik istenen dersin öğretim üyesine mail yoluyla gönderilmeli ve teyit alınmalıdır.

2) Ad soyad - Numara - Denklik İstenen Dersin Kodu ve Adı - Yaz okulu alınacak dersin üniversitesinin adı - Yaz okulunda alınacak dersin kodu ve adı, bu sırada olacak şekilde yazılacak, yazogrtde@uludag.edu.tr adresine öğrenci maili üzerinden gönderilecek.

3) İlgili öğretim üyesinin teyit maili de yazogrtde@uludag.edu.tr adresine yönlendirilecek.

Bu adımları izleyen öğrenciler, herhangi bir yanıt beklemeden onay aldıkları yaz okulu dersine kayıt yaptırabilirler.

Örneğin bir öğrenci, TDE4001 Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı dersine karşılık olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden 211004062008 Yeni Türk Edebiyatı VI dersini almak istiyorsa, önce 211004062008 Yeni Türk Edebiyatı VI dersinin içeriğini bulup TDE4001 Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı dersinin öğretim üyesi Prof. Dr. Alev SINAR UĞURLU'ya mail olarak atacak, TDE4001 Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı için denklik istediğini belirtecek. Eğer onay alırsa;

"Ad soyad - Numara -TDE4001 Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı - Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - 211004062008 Yeni Türk Edebiyatı VI" şeklinde bir mail yazarak bunu yazogrtde@uludag.edu.tr adresine gönderecek. Hemen ardından da Prof. Dr. Alev SINAR UĞURLU'nun onay mailini bu adrese yönlendirecek. Bu adımları izledikten sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden ders kaydını yapabilir.

Yaz okulu ders kaydını yaptırdıktan sonra bırakmak isteyen öğrenciler, yine yazogrtde@uludag.edu.tr adresine mail atarak hangi dersi bırakmak istediklerini bildirebilirler.

Önemli Not: Daha önceki yıllarda denklik verilen dersleri almak isteyen öğrencilerin tekrardan dersin öğretim üyesinden onay almasına gerek yoktur. Daha önce denklik verilen dersler için tıklayınız

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Haz-2024 11:14]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [11-Haz-2024 11:35]

Duyuru Görüntüleme : [579]