Staj defteri tesliminde istenen belgeler hakkında duyuru

Staj defterlerinin teslim tarihi eğitim-öğretim dönemi başladıktan sonra ilan edilecektir. Öğrencilerin Bursa Uludağ Üniversitesi kalite dokümanları içerisinde yer alan (https://unikys.uludag.edu.tr/tr/document_categories/12); FR 1.2.3_03 Uygulamalı Eğitim Dosyası Kapak Sayfası, FR 1.2.3_04 Uygulamalı Eğitim Rapor Yazım Sayfası (her sayfada imza ve mühür/kaşe olmalı, defter mavi tükenmez kalem vb. kullanılarak el yazısı ile doldurulmalıdır), FR 1.2.3_06 Uygulamalı Eğitim İşverenin Öğrenciyi Değerlendirme Formu.docx, FR 1.2.3_07 Öğrencinin Uygulamalı Eğitimi Değerlendirme Formu ile birlikte Mimarlık Bölümü sayfasındaki belgelerden; Staja Başlama Bildirim Formu,  Ölçme ve Değerlendirme Soruları  belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir. Cumartesi günü çalışılması halinde, bu durumu ifade eden işyeri onaylı bir belge teslim edilmelidir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [10-Eyl-2022 09:00]