2023-2024 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI MEZUNİYET İŞLEMLERİ! (14.06.2024-Revizyon)

2023-2024 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONUNDA MEZUNİYET İŞLEMLERİ YAPTIRMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Sevgili Öğrencilerimiz;

BUU Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezuniyet aşamasına gelip tüm kredi ve ders kontrollerini yapan öğrencilerimiz  mezuniyet başvuru işlemleri için evraklarını şahsen veya mail yoluyla aşağıdaki  şekilde verebilir.

Başvurular:    24-26 HAZİRAN tarihleri arasında mesai saatleri içinde alınacaktır. Şehir dışında olanlar dilekçe ve kontrol listesini imzalı ve taranmış şekilde mail ile gönderebilir.

Bütünleme durumunda olan öğrencilerimizin başvuruları bütünleme sınavlarından sonra 1-3 TEMMUZ tarihleri arasında alınacaktır. Şehir dışında olanlar dilekçe ve kontrol listesini imzalı ve taranmış şekilde mail ile gönderebilir.

Aşağıdaki  linkteki mezuniyet işlemlerinin nasıl yapılacağını okuyarak belgelerinizi hazırlayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [14-Haz-2024 07:09]