Mimarlık ve Enerji Çalıştayı Duyurusu

Mimarlık ve Enerji Çalıştayı Duyurusu:

 

İlki Balıkesir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen ve her yıl farklı bir üniversitenin ev sahipliğinde sürdürülmesi planlanan Mimarlık ve Enerji Çalıştayı’nın 2. si 13-14 Ekim 2022 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecektir.

 

İklim değişikliği ile mücadele ve farkındalık çalışmaları kapsamında değerlendirilmesi gereken ‘Sıfır Enerjili Binalar ve İklim Değişikliği’ temalı çalıştay, farklı üniversitelerden gelecek mimarlık öğrencilerinin bu konudaki farkındalılıklarını arttırmak, tasarım yaklaşımlarında sıfır enerjili bütüncül bakış açısı benimsemelerini sağlamak hedeflenmektedir. Mimaride enerji alanında etkin çalışmalar yapan öğretim üyeleri ve sektörden uzmanların yapacağı sunumlar ve atölye çalışması ile tamamlanacak olan çalıştay, mimarlık bölümü lisans 3. ve 4. sınıfı öğrencilerinin katılımına açık olacaktır. Çalıştay süresince katılımcıların verilecek bir tasarım problemi üzerinden sıfır enerji yaklaşımlı özgün çözümler üretmesi amaçlanmaktadır.

 

2. Mimarlık ve Enerji Çalıştayı'na katılım koşulları ve diğer detaylar duyuru metninde yer almaktadır. Duyuru metni ve çalıştay afişi ekte yer almaktadır.

Duyurumuzun ilgili öğrencilere ulaşması için çok değerli katkılarınızı rica ederiz.

 

Saygılarımızla

Mimarlık ve Enerji Çalıştayı Düzenleme Ekibi

Çalıştay Afişi

Çalıştay Programı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eyl-2022 17:18]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Eyl-2022 17:18]

Duyuru Görüntüleme : [614]