Yatay Geçiş Başvuruları_Yedek Adaylar

KAYIT ADRESİ: Mimarlık Fakültesi – Öğrenci İşleri Bürosu – Görükle Yerleşkesi

KAYIT SAATLERİ: 09:00 - 16:45

KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENEN BELGELER

Kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler, aşağıdaki belgelerle birlikte başvuru sırasında sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını kesin kayıt sırasında teslim etmek zorundadırlar.

1- Ders içerikleri kesin kayıt esnasında muafiyet işlemleri için verilecektir. (Üniversitemiz programlarına ait müfredatlarda yer alan muafiyet talebinde bulunulacak dersler için gereklidir)

2- Öğrencilerin kayıtlı oldukları Üniversitelerinden alacakları yatay geçişine engel durumun (öğrencinin kitap, cihaz ve vb materyal) olmadığına dair belge, (Kesin kayıt sırasında verilecektir.)

3- İki adet vesikalık fotoğraf

*Kesin kayıt sırasında belge eksiği olan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak olup; son kayıt tarihine ve saatine kadar eksik belgelerini tamamlamaları halinde işlemleri yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Ağu-2021 06:10]