2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sonunda Mezuniyet İşlemleri Yaptırmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili Öğrencilerimiz;

 

BUU Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezuniyet aşamasına gelip tüm kredi ve ders kontrollerini yapan öğrencilerimizin başvuru işlemlerinin Covid-19 salgını nedeniyle uzaktan yapılmasına karar verilmiştir.

Mezuniyet işlemlerine başlamadan önce web sitesinde bulunan “Mezuniyet İçin Öğrenci Otomasyon Sisteminden Kontrol Aşamaları Kılavuzu” yardımıyla sorumlu olunan tüm derslerin eksiksiz bir şekilde tamamlanmış ve 240 AKTS krediye sahip olunduğunun kontrolü öğrenci tarafından yapılarak emin olunmalı ve başvuru ondan sonra yapılmalıdır.

-Mezuniyet dilekçesi verilmeden önce üniversitemiz kütüphanesinden ilişiğin kesilmesi gerekmektedir. https://uludag.edu.tr/kutuphane/haber/view?id=9089 adresinden işlem online olarak tamamladıktan sonra, mezuniyet başvuru dilekçesine ek olarak sistemden alınacak “ilişik kesme belgesi” eklenmelidir. 

-Mezuniyet talep başvurusunda ıslak imza, elden teslim vb. işlemleri sanal ortama taşınmış olup, ilgili başvuru dilekçesi ıslak imza ile imzalanıp jpg ya da pdf formatında mimevrakkayit@uludag.edu.tr adresine uzaktan gönderilecektir.

Başvurular:   12 Şubat  2021 Cuma günü mesai bitimine kadar alınacaktır.

 

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

BUÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü MEZUNİYET KOMİSYONU

 

Mezuniyet İçin Öğrenci Otomasyon Sisteminden Kontrol Aşamaları Kılavuzu için tıklayınız.

2020-2021 Mezuniyet Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [18-Oca-2021 07:23]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [18-Oca-2021 08:15]

Duyuru Görüntüleme : [1.588]