2020-2021 Eğitim- Öğretim Güz Yarıyılı Ara Sınavları

2020-2021 Eğitim- Öğretim Güz Yarıyılı Ara Sınavında UKEY sistemi öğrencilerin sınav başladıktan sonra ilk 3 dakika içinde sınava girebilecekleri şekilde ayarlanacaktır.

Ara sınav sırasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavına devam edemeyen ve mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrencilerin, sınav bitiş süresini izleyen 3 dakika içinde mazeret sınav hakkı başvurusunda kullanılmak üzere mutlaka bu durumu kanıtlayacak bir ekran görüntüsü almaları ve  alınan görüntüyü e-postaya eklemeleri, mazeret sınavı başvuru dilekçesi ile birlikte kendi öğrenci numaraları ile başlayan "ogr.uludag.edu.tr" şeklinde devam eden e-posta adreslerindenmimogr@uludag.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Ekran görüntüsü alınması sürecinde Android işletim sistemi olan telefonları kullanan öğrenciler, ekran görüntüsü almalı ve bu dosyayı iletmelidir. Iphone kullanıcıları, fotoğraf çektikten sonra çekilen fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp bu dosyayı iletmelidir.

Öğrencilerin bu durumda gönderecekleri e-mailde mazeret sınavına başvuru yapacakları dersin adını ve dersin yürütücüsünü belirtmeleri gerekmektedir.

Mazeret sınavı dilekçesi word

Mazeret sınavı dilekçesi pdf

 

2020-2021 Eğitim- Öğretim Güz Yarıyılı Ara Sınavları Hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Kas-2020 17:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Kas-2020 17:40]

Duyuru Görüntüleme : [1.943]