Mimarlık Fakültesi Dekanlığı'ndan Öğrencilerimize Önemli Duyuru !

Sevgili öğrencilerimiz merhaba. İçerisinde bulunduğumuz olağanüstü durum nedeni ile üniversitemiz YÖK kararları uyarınca uzaktan eğitime başlama kararı almıştır. Üniversitemiz Senato ve Yönetim Kurulu kararları doğrultusunda Mimarlık Fakültemizdeki tüm lisans ve lisansüstü derslerimiz için uzaktan eğitim 30 Mart 2020 tarihi itibari ile başlayacaktır. Derslerimizin tamamı Bursa Uludağ Üniversitesi’nin uzaktan eğitim sistemi UKEY üzerinden yürütülecektir. UKEY sisteminin nasıl kullanılacağı ile ilgili açıklamalar üniversitemizin web sayfasında yer almaktadır. Buna ilave olarak üniversite yönetiminizin uygun gördüğü/göreceği başka uzaktan eğitim alt yapıları da destek amaçlı kullanılacaktır. Tüm dersleriniz ile ilgili derslerin nasıl yürütüleceği hakkında gerekli açıklamalar dersin yürütücüleri tarafından UKEY üzerinden sizlere duyurulacaktır. Sizlerin de UKEY’e girerek bu açıklamaları takip etmeniz gerekmektedir. Ders yürütücülerinizin yapacağı açıklamaları takip edip sizlerden yapmanızı isteyeceği ders takibi/ödev/proje vb. sorumlulukları zamanında yerine getirmeniz başarılı olmanız için son derece önemlidir. Mimari Tasarım derslerinde yürütücüleriniz belirlenen ana ilkeler doğrultusunda sizlere farklı uzaktan erişim altyapılarını kullanarak ulaşacaklardır. Dersin  mevcut olanaklar çerçevesinde yürümesi için her grup sorumlu hocaları sürekli sizlere bilgi akışı sağlayacaktır. Duyurulara göre gerektiğinde video konferans yolu ile bağlanıp dersi yürütebilecektir. Ya da diğer iletişim kanallarını kullanarak sizlere evinizdeki olanaklarla en iyi şekilde ulaşmaya çalışacağız. Tüm öğrencilerimizin bu sırada sisteme bağlanarak derse katılmaları, dinlemeleri ve yorumda bulunmaları çok önemlidir. Aynı zamanda çalışmalarınızı yürütücülerinizin yönlendireceği depolama ortamlarına yüklemeniz de son derece önemlidir. Ders yürütücülerimiz içerisinde bulunduğumuz olağanüstü durumu göz önünde bulundurarak sizlerin imkanlar ölçüsünde yapabileceğiniz şekilde dersleri, ödevleri ve diğer çalışmaları revize ederek güncelleyecektir. Bu konuda endişe duymanıza gerek yoktur. Sınav yöntemleri ve tarihleri ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde üniversitemizin aldığı karar ve tarihlere göre sizlere daha sonra ayrıca açıklama yapılacaktır. Önümüzdeki günlerdeki gelişmeler doğrultusunda yapılacak tüm resmi açıklamaları dikkatle takip etmeniz sizin için yararlı olacaktır. Bu geçiş süresince oluşabilecek bazı aksaklıklar resmi kararlar doğrultusunda ve imkanlar ölçüsünde üniversitemiz yönetimince giderilmeye çalışılacaktır. Sağlıkla evde kalın. Evde çalışarak huzurlu olun.
Hepinize başarılı ve sağlıklı günler dilerim.

DEKANLIK

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular