Bursa Uludağ Üniversitesi’nden başsağlığı mesajı
 Bursa Uludağ Üniversitesi’nden başsağlığı mesajı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından bir taziye mesajı yayımladı.

Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesine ve binlerce insanın da yaralanmasına neden olan depremin ardından geçmiş olsun dileğinin iletildiği açıklamada; “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Enkaz altındaki vatandaşlarımızın canlı bir şekilde kurtarılması için dua ediyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Devletimiz, Milletinin desteği ile en kısa sürede bu felaketin izlerini silecektir. Bölgedeki tüm üniversiteler ile iletişim içerisindeyiz. Her türlü işbirliğine hazırız. Bizlere düşecek bir görev olması durumunda sorumluluğu seve seve üstleneceğimizi duyurmak isteriz” denildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin her koşulda devletinin ve milletinin hizmetinde olduğunun vurgulandığı mesaj şöyle devam etti;

"Ülkemize ve milletimize bir kez daha başsağlığı dileklerimizi iletiyor, her anımızda kendisini hatırlatan deprem gerçeği ile beraber yaşamak zorunda olduğumuzu vurgulamak istiyoruz. Yüce Allah, daha büyük felaketlerden Milletimizi ve tüm insanlığı korusun”

Bursa Uludağ Üniversitesi Yönetimi

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-Şub-2023]

Haber Görüntüleme : [1.099]