BİAS Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeler Yarışması

BİAS Mühendislik öğrencilere özel; Türkiye genelinde ücretsiz ve online verilecek eğitimlerin devamında bir Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması düzenliyor.

Minimum 3. sınıf mühendislik öğrencisiyseniz, bu fırsatı kaçırmayın!

PROJE AŞAMALARI:

1. Aşama (Online Eğitimler)
• MSC Adams View ile Mekanik Sistem Simülasyonu Eğitimi / 1-2 Şubat 2023 / 09:30-16:30
• Cradle ile CFD Eğitimi / 8-9 Şubat 2023 / 09:30-16:30
• MSC Apex / Nastran ile Yapısal Analiz Eğitimi / 15-16 Şubat 2023 / 09:30-16:30

2. Aşama (Bilgisayar Destekli Mühendislik Projeleri Yarışması)
- Eğitim ya da eğitimler sonrasında online olarak gerçekleştireceğimiz sınavlarda başarılı olursan yarışmaya katılma hakkı kazanacaksın.
- Bu aşamada senden proje talebinde bulunacağız.
**Projeler seçici kurul tarafından değerlendirilerek yarışmayı kazanan adaylara ödülleri takdim edilecektir.

Sürece dair tüm detayları inceleyip başvuru yapmak için; https://lnkd.in/dZNXa2Wh

Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Başvurunu yapıp kaydını tamamladıktan sonra mail adresinize Teams tarafından mail iletilecektir. Mailde bulunan link ile ilgili tarihlerde eğitime katılım sağlayabilirsiniz.

Talep ve sorularınızı "destek@bias.com.tr" adresine iletebilirsiniz.

Haber Tarihi : [18-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [1.358]