İZNİK MYO’DA 2024 YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKULU KUTLANDI
 İZNİK MYO’DA 2024 YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKULU KUTLANDI

İZNİK MYO’DA 2024 YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKULU KUTLANDI  

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ)  İznik Meslek Yüksekokulu diploma almaya hak kazanan öğrenciler için 13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 14:00’da mezuniyet töreni düzenledi.

Yerleşkesinde yapılan programa (BUÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya ARI, İznik Kaymakamı Recai KARAL, Belediye Başkanı Vekili Zeliha PEŞTE, (BUÜ) MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN, İznik Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hakan ÇELİK, Kurum Müdürleri, siyasi parti ilçe temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşından sonra mezun öğrenciler adına Yüksekokul Birincisi Seramik ve Cam Tasarımı Programı öğrencisi Songül SOLAK konuşmasını yaptı. Daha sonra, mezuniyet törenine katılan tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade ederek sözlerine başlayan ve Mayıs ayında atandığını ifade eden Yüksekokul Müdürü ÇELİK; “Tarih sürecinde pek çok ilim adamının birlikte anıldığı, tarihin, sanatın ve tarımın iç içe olduğu kadim bir Müslüman Türk şehri olan İznik’te bulunmaktan ve aranızda olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu şehrin turizm, sanat yanı sıra tarım ve diğer konularda da çok daha iyi yerlere gelmesi için şehrin tüm dinamikleriyle işbirliği yapmaya ve var gücümüzle çalışmaya bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. Yüksekokulun genel durumu hakkında da bilgi veren Yüksekokul Müdürü ÇELİK, “Çalışmalarımızın her aşamasında hiç bir zaman desteğini esirgemeyen ve bu anlamlı günün organizasyonuna da katkı sağlayan İznik Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, (BUÜ) Rektörümüze, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Esnaf ve Sanayicilerine şükranlarımı arz ediyorum. Yüksekokulumuzun öğretim elemanlarına, özveriyle çalışan tüm personelimize ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı özellikle İznik halkına teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, yeni mezunlarımız! Bundan sonraki yaşamınız boyunca Vatanımıza ve Milletimize hayırlı işler yapacağınıza olan inancımla sizleri Allah’a emanet ediyorum.  Yolunuz ve bahtınız açık olsun!” diyerek konuşmalarını gerçekleştirdi.  

(BUÜ) MEYOK Koordinatörü Prof. Dr. Çağatan TAŞKIN ve (BUÜ) Rektör Yardımcısı Zekeriyya ARI’nın konuşmalarından sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri ve mezuniyet anı belgeleri verildi. Öğrt. Görv. Mehmet ARAS ve Yüksekokul Öğrencisi Besim BORA’nın katılımcılara sunduğu müzik ziyafetinin ardından, törene katılan öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini coşkulu bir şekilde kutladılar. Tören, sergi ziyareti ve katılımcılara sunulan lokma ikramıyla sona erdi.  

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [14-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [183]