Mimarlık_2022

Oya DENİZ/ Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Oya DENİZ, “Kentsel Belleğin Sürekliliği Bağlamında Bir Kültürel Rota Önerisi: Bursa Endüstri Mirası Rotası” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Arzu ÇAHANTİMUR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bilgen ÇOBANER / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Bilgen ÇOBANER, “Arkeolojik Alanların Korunması ve Sunumunda Çağdaş Mimari Ysklaşımlar: Modern Yapının Geçmişle Diyaloğu” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Selen DURAK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Çağıl GÖYMEN / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Çağıl GÖYMEN, “Loft Tasarım Anlayışı İle Tasarlanmış Olan Konut Yapılarının Yapısal Konfor Koşulları Bakımından İncelenmesi” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Filiz ŞENKAL SEZER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Aydanur KILINÇ / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Aydanur KILINÇ , “Konut ve Çevresinin Kentsel Yaşam Kalitesinin İncelenmesi: Bursa Yıldırım Millet Mahallesi Siteler Bölgesi” konulu Yüksek Lisans tezini Doç. Dr. Miray GÜR danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Rabia YILDIRIM METİN / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Rabia YILDIRIM METİN,  “Yapı Yapma Kültüründe Teknoloji Yönetimi ” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat TAŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gözde ERGİN DOĞAN / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gözde ERGİN DOĞAN,  “Tarihi Çevrelerde Yeniden İşlevlendirme ve Yeni Bina Üretim Süreçlerinin Yönetimi: İznik Örneği” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat TAŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Gizem ERYILMAZ / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Gizem ERYILMAZ,  “Kültürel Miras Alanları Etki Değerlendirme Yönetimi: İznik Örneği” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Murat TAŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

Özge KAMIŞ / Mimarlık

Mimarlık Fakültesi Yüksek Lisans öğrencimiz Özge KAMIŞ,  “Kentsel Dönüşüm Projelerinde Yapımcı Firmaların Karşılaştığı Sorunların Kaliteli Bina Üretimi Üzerine Etkileri: Bursa Alan Çalışması” konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nilüfer TAŞ danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. Tez özeti ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [29-Mar-2022 10:14]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-May-2022 12:08]

İçerik Görüntüleme : [458]