EĞİTİM FAKÜLTESİ VE OSMANGAZİ HALK EĞİTİM MERKEZİ İŞBİRLİĞİ

Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Nagihan OĞUZ DURAN ve Doç. Dr. R. Erol DEMİRBATIR, Sınıf Eğitimi ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Hülya KARTAL, Hayal Boyu Öğrenme ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Naci KULA, Okul Öncesi ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Nalan KURU, Özel Eğitim ABD Dr. Öğr. Üyesi Ceyda Turhan ve Reşim-iş Eğitimi ABD öğretim elemanı Öğr. Gör. Sevgi YÜKSEL UZUNÖZ Osmangazi Halk Eğitim Merkezi ile gerçekleştirilecek işbirliği kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Mehmet KÖSE’yi ziyaret ettiler.

Ziyeret kapsamında özel eğitim, okuma-yazma, okul öncesi, kültür sanat, hayat boyu öğrenme ve sosyal hizmetler alanlarında ortak olarak yürütülecek çalışmalar konusunda önemli görüşmeler yapıldı.

Fakültemize ve şehrimize faydalar getirmesi dileğiyle.

Haber Tarihi : [04-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : [2.557]