RESİM-İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖZEL YETENEK SINAVI VE YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

23.09.2020 tarihinde Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanları ile 2020-2021 güz yarıyılı öğrenci seçimi için gerçekleştirilmiş olan Özel Yetenek Sınavını değerlendirmek üzere bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gonca ERİM sınava yönelik anabilim dalı değerlendirmelerini ve görüşlerini içeren sunumunu gerçekleştirdi. Ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Rasim Erol DEMİRBATIR ve Doç. Dr. Nagihan OĞUZ DURAN sanat eğitiminin önemi, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalının tanıtılmasına yönelik tedbirler ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarının yayın ve proje potansiyellerinin artırılmasına yönelik olarak dekanlıktan beklentileri konularında öğretim elemanları ile görüş alış-verişinde bulundu. Anabilim dalı öğretim elemanlarının sorunları ve gelecek vizyonlarına ilişkin görüş ve önerileri ile toplantı sonlandırıldı.

Haber Tarihi : [24-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : [1.735]