FAKÜLTEMİZDE AKREDİTASYON HAZIRLIKLARI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Fakültemizde akreditasyon hazırlıkları için ilk toplantı 10.06.2020 tarihinde Dekanımız ve Fakülte Akreditasyon Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ başkanlığında, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Nagihan OĞUZ DURAN ve Doç. Dr. Rasim Erol DEMİRBATIR ve anabilim dallarının akreditasyon kurulu koordinatörleri ve üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantıda akreditasyon kavramı ve süreci ile ilgili akreditasyon kurulu üyeleri bilgilendirilmiş ve sürece yönelik tartışmalar gerçekleştirilmiştir. Bu çalışmalar kapsamında fakültemizde öncelikle Fen Bilgisi Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Müzik Eğitimi ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim dalları olmak üzere dört anabilim dalı için akreditasyon hazırlıkları yürütülecektir. Diğer anabilim dallarımızda da kısa süre içerisinde akreditasyona hazırlık çalışmalarının başlaması planlanmaktadır. Üniversitemize ve fakültemize hayırlı olması dileğiyle!

Haber Tarihi : [11-Haz-2020]

Haber Görüntüleme : [1.800]