LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZE UZAKTAN EĞİTİM DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVID-19) salgını ile ilgili olarak Fakültemiz Lisans Programı bahar yarıyılı dersleri tamamen uzaktan eğitim yoluyla yürütülecektir. 30 Mart 2020 tarihinden itibaren programınıza ait derslerin içeriklerini Bursa Uludağ Üniversitesi Kurum, Eğitim ve Araştırma Faaliyetleri Yönetim Sistemi (UKEY) üzerinden takip edebileceksiniz.

Eğitim ve öğretim süreçlerinin sağlıklı bir şekilde mümkün olduğunca kesintiye uğramadan yürütülebilmesi amacıyla Lisans Eğitimi Programında okutulan dersleriniz için konu, materyal ve ödevler 2’şer haftalık dilimler halinde UKEY’e yüklenecektir. Derslerinizi takip için üniversitemiz web sayfasından (https://uludag.edu.tr) UKEY’e giriş yapmanız gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz…

UKEY Kullanım Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

UKEY Kullanımı Bilgilendirme Metni için TIKLAYINIZ.

Haber Tarihi : [27-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.117]