Eğitim Günleri

Fakültemizdeki akademik kültürü geliştirmek ve zenginleştirmek amacıyla 2019-2020 eğiti-öğretim yılı bahar yarıyılı itibariyle öğretim elemanlarımıza yönelik olarak “Eğitim Günleri” adı altında eğitim toplantıları düzenlenmeye başlanmıştır. Bu toplantılarda öğretim elemanlarımızın iyi örnek oluşturacak deneyim ve çalışmalarını paylaşmalarının yanı sıra ihtiyaç duydukları çeşitli konu ve alanlarda eğitimler alabilmeleri planlanmaktadır.

11.03.2020 Çarşamba günü 15:00’da B Blok Uğur Mumcu salonunda gerçekleştirilmiş olan ilk toplantıda fakültemizin Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim elemanı Dr. Hacer Belen University of Leicester ve University of Houston’da lisansüstü eğitim süreçlerini ve bu kurumlardaki akademik kültüre ilişkin deneyim ve gözlemlerini bizlerle paylaşmıştır.  Toplantı akademik personelimizin soru ve önerileri ile sonlanmıştır.

Haber Tarihi : [12-Mar-2020]

Haber Görüntüleme : [1.458]