2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Diploma Töreni

Bursa Uludağ Üniversitesi 2018-2019 Güz Dönemi Diploma Törenleri 07-08 Şubat tarihleri arasında Görükle Merkez Kampüs içerisindeki Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilerek mezun olmaya hak kazanan öğrencilere diplomaları takdim edilmiştir.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yüce ve Prof. Dr. Eray Alper’in yanı sıra fakülte dekanları, enstitü müdürleri, akademisyenler, yöneticiler, öğrenciler ve aileler hazır bulunmuştur. Diplomalarını alan öğrenciler, törenlerin sonunda hep birlikte kep fırlatmanın sevincini yaşadılar.  Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eray Alper, 2018-2019 Güz Dönemi’nde diplomasını verecekleri 344 öğrenciyle birlikte mezun sayılarının 200 bini aşacağını belirtmiştir.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, öğrencilere seslendiği konuşmasında; her başarının öncelikle kişisel gayret ve disiplinli çalışmanın sonunda elde edilebileceğini vurgulamıştır. Eğitim Fakültesinden 13 öğrenci diplomalarını Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet YÜCE ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer DEMİREL'den alarak mezun olmuşlardır.

Haber Tarihi : [11-Şub-2019]

Haber Görüntüleme : [1.360]