Sosyal Bilgiler Öğretmen Adaylarından IV. Geleneksel Köy Okulu Ziyareti

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği programı öğrencileri, 4. Geleneksel Köy Okulu ziyaretlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Dört senedir bahar döneminde, Bursa iline bağlı bir ilçeye bağlı köy okulu belirlenip Sosyal Bilgiler öğretmen adayları ile ziyaretler yapılmaktadır. Çocuklarla kitap hediye edilip okuyarak, oyunlar oynayarak hem öğretmen adayları farklı bir deneyim kazanmakta hem de çocuklar mutlu olmaktadır.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ise Büyükorhan ilçesine bağlı Sarnıç İlkokulu ziyaret edilecek okul olarak belirlenmiş, 3 Mayıs Perşembe günü ziyaret gerçekleştirilmiştir. Arş. Gör. Sevda Gülşah Yıldırım, Öğr. Gör. Dr. Şehnaz Sungurtekin ve Arş. Gör. Hatice Büşra Şahin hocaların öncülük ettiği ziyarette, her senekinden farklı olarak İlköğretim Matematik Öğretmenliği programından öğrenciler de ilkokul öğrencilerine matematik etkinliği uygulamışlardır.

Haber Tarihi : [07-May-2018]

Haber Görüntüleme : [1.266]