BECERİ ODAKLI DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA “ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN ÇOCUK HAKLARI” ETKİNLİĞİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2016 yılından itibaren devam eden Beceri Odaklı Değerler Eğitimi Projesi (BODEP) kapsamında Karamehmet Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, öğretmen adaylarına ve akademisyenlere “Çocukların Gözünden Çocuk Hakları”nı anlattılar. Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Ana Bilim Dalı’nın ev sahipliği yaptığı günde, söz hakkı çocuklarındı.

6 Aralık 2017 Çarşamba günü düzenlenen etkinliğe öğretmen adaylarının ilgisi büyüktü. Çocuklar, sunumları sonrasında geleceğin öğretmenlerinin sorularını içtenlikle cevapladılar. Ayrıca okullarında 88 beşinci sınıf öğrencisiyle yaptıkları çalışma sonuçlarına göre, öğrenciler Çocuk Hakları konusunu en çok oyun oynayarak, drama yaparak; en az ise ders kitaplarından işlemek istemektedirler. Sunum sonrasında Beceri Odaklı Değerler Eğitimi Proje Yürütücüsü ve aynı zamanda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Demirel, öğrencilere katılım belgesini verdi. Ayrıca bu çalışmada emeği geçen Karamehmet Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Münüre Albayrak ve Savaş Şen öğretmenlerimize, Dekanımız tarafından teşekkür belgeleri verildi. Etkinlik, Dekanlık tarafından misafirlere sunulan ikramlarla son buldu.

Haber Tarihi : [25-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : [1.174]