ÖĞRENCİLERİMİZ SECONDOS ÇERÇEVESİNDE INNSBRUCK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ
 ÖĞRENCİLERİMİZ SECONDOS ÇERÇEVESİNDE INNSBRUCK ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Üniversitemiz ile Avusturya Innsbruck Üniversitesi arasında uzun süredir başarılı bir şekilde yürütülen “Secondos” değişim programı kapsamında 18-25.Kasım.2017 tarihleri arasında Secondos Kurum Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Hikmet UYSAL ve Eğitim Fakültesi Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalından 15 öğrencinin katılımı ile  Innsbruck Üniversitesine  ziyarette bulunuldu.

Innsbruck Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisinde öğrencilerimize, önceki Rektör Yardımcısı ve Secondos Programının kurucusu Prof.Dr.Margret Friedrich (Initiatorin des Secondos Programms),Prof. Dr. Heike Ortner (Partnerschaftsbeauftragte Secondos), Mag. Bianca Gegenburger (Vizerektorat Lehre und Studierende) ve Dr. Mathias Schennach (Büro für Internationale Beziehungen) ve Ofis çalışanlarının katılımı ile hoş geldiniz toplantısı düzenledi.

Alman Dili Eğitimi Anabilim Dalından ziyaret kapsamında Innsbruck Üniversitesine giden 15 öğrencimiz Germanistik Bölümünde, Erasmus ve Secondos Programları ile Üniversitemize öğrenim amacıyla gelmeyi düşünen Avusturyalı öğrencilere Uludağ Üniversitesinİ tanıtan sunum yaptılar ve  orada derslere katılıp , Innsbruck Üniversitesi ve Avusturya Eğitim Sistemi konusunda bilgi edindiler.

Yapılan bu ziyaretten Innsbruck Üniversitesi Yönetimi son derece memnun kaldıklarını , Üniversite olarak Üniversitemizle olan ilişkilerine ayrı bir önem verdiklerini , ”Secondos” programının bu işbirliğinde anahtar rol oynadığını vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Ara-2017]

Haber Görüntüleme : [1.270]