SECONDOS DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA AVUSTURYA INNSBRUCK ÜNİVERSİTESİ HEYETİ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Üniversitemiz ile Avusturya Innsbruck Üniversitesi arasında yürütülen Secondos Değişim Programı çerçevesinde 23-24.Mayıs.2017 tarihlerinde Innsbruck Üniversitesinden Katolik İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Wolfgang Palaver, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Michael Schratz ve Eğitim Fakültesi İslam Dini Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Zekirija Sejdini’den oluşan heyet Üniversitemizi ziyaret etti.

Rektörümüz Prof.Dr.Yusuf Ulcay ile iki Üniversite arasında sürdürülen ilişkilerin daha da arttırılması konusunda görüşmelerde bulunan heyet,ayrıca Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Muammer Demirel’i de makamında ziyaret etti.

Innsbruck Üniversitesinden gelen konuk öğretim üyeleri,Üniversitemiz Secondos Kurum Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Hikmet Uysal ile birlikte İlahiyat Fakültesi öğrencilerine Secondos Değişim Programı ile Innsbruck Üniversitesinde eğitim alma konusunda bilgi verdiler.

Ayrıca, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ile yapılan toplantıda da karşılıklı olarak eğitim ve akademik alanda yapılabilecek işbirliği konusunda görüşmeler yapıldı.

Haber Tarihi : [31-May-2017]

Haber Görüntüleme : [1.251]