2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZ

Üniversitemiz Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezinde 03 Temmuz 2024 Çarşamba günü iki oturumda gerçekleştirilen Mezuniyet Törenimize BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer ÇİFTÇİ, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, Dekan Yardımcıları ve Fakültemiz öğretim elemanları, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katılmıştır.
Törenimiz Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ’nin açılış konuşması ile başlamıştır. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz'ın konuşması ile devam etmiştir. Ardından 2023-2024 Fakülte Birincisi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı mezunu Ahmet Kıvanç KENDİER konuşmasında Fakülteden birincilikle mezun olmaktan duyduğu mutluluk ve onuru dile getirmiştir. Tören dereceye giren mezunlarımıza plaket takdimi, tüm mezunlarımıza anma belgesi takdimi ve öğretmenlik yemininin okunmasıyla devam etmiş, mezunlarımızın havaya kep atmaları ile sona ermiştir.

Haber Tarihi : [09-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [309]