Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2016-2017 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Kesin Kayıtlar Sonucunda Yedeklerden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar

Son Güncelleme Tarihi: 04.08.2016

Kesin Kayıtlar Sonucunda Yedeklerden Kayıt Yaptırmaya Hak Kazananlar

Kesin kayıtlar sonucunda yedeklerden kayıt yaptırmaya hak kazananlar için tıklayınızKayıtlar 15-16 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

Ön Kayıt Başvuru Sonuçları

Ön kayıt başvuru sonuçları ve detaylı bilgiler için tıklayınız.  (Hafta içi ve hafta sonunda dersleri olan gruplarda güncelleme yapılmıştır. Ayrıca ek bilgiler sunulmuştur.)

Bundan sonraki duyurular bu sitede üstte yer alan Formasyon sekmesi ile ulaşılan sayfadan yapılacaktır. Lütfen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ile ilgili tüm duyuruları sitemizde yer alan Formasyon sayfasından takip ediniz.

Başvuru Yapılabilecek Alanlar ve Kontenjanlar

Ön Kayıtta İstenen Belgeler

Mezunlar İçin:

Öğrenciler İçin (2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olacak durumda olan)

Başvuruların Değerlendirilmesi

Ders Muafiyet Talepleri