BAP Desteklerinin Özellikleri ve Süreçleri

08.02.2022 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesi BAP koordinatörü Prof. Dr. Mehmet CANSEV tarafından, Ocak 2022 tarihinde güncellenen BAP Uygulama Esasları kılavuzu kapsamında “Bilimsel Araştırma Projelerinin Özellikleri ve Süreçleri” başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.

Seminerde güncellenen Uygulama Esasları Kılavuzunun tanıtımı yapılarak, Eğitim Fakültesi akademisyen ve lisansüstü öğrencilerine BAP desteklerinin özellikleri ve süreçlerine yönelik konularda bilgilendirmeler yapıldı. İktisadi İdari Bilimler Fakültesi BAP komisyon üyesi Prof. Dr. Erkan ÖZDEMİR ve Eğitim Fakültesi BAP komisyon üyesi Doç. Dr. Dilek ZEREN ÖZER’in de katıldığı seminerde araştırmacıların soruları sosyal alanlar kapsamında değerlendirilerek cevaplandı.

Haber Tarihi : [09-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [1.795]