FORMASYON KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ

KESİN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

• Onaylı Lisans  Diploma ya da Mezuniyet Belgesi (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir.)  (E-Devlet Çıktısı Olabilir.)

• Onaylı Lisans Transkript Belgesi  (E-Devlet Çıktısı Olabilir)

• Nüfus cüzdan fotokopisi (aslının başvuru esnasında yanınızda olması gerekmektedir)

• Öğrenim ücreti dekontu (Öğrenim ücretinin 1. taksiti olan 1986 TL Halk Bankasının herhangi bir şubesinden TR04 0001 2001 3290 0006 0001 07 IBAN numaralı hesaba, Açıklama kısmına T.C. Kimlik No,  öğrenci  adı-soyadı ve formasyon ücreti şeklinde belirtilerek yatırılmalıdır. Öğrenim ücretinin 2. taksiti, 2. dönem kesin kayıtları esnasında istenecektir)

• Öğrenci tarafından doldurulacak kesin kayıt formu. (Kesin kayıta gelindiğinde, kesin kayıt formları masalarda olacaktır. Öğrencilerimiz önce bu formu doldurmaları gerekmektedir.)

• Vesikalık fotoğraf (2  Adet)

• Muafiyet belgeleri (Öğretmenlik uygulaması muafiyet talebinde bulunacaklar için- MEB bağlı okullarda en az bir öğretim yılı öğretmenlik yapmış olması)

Başvurular şahsen veya vekaleten11-12 EKİM 2021 Tarihleri arasında  BUÜ Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosuna yapılacaktır.

Kayıtlar saat 09:00’da başlayacaktır. B.U.Ü Eğitim Fakültesi- Görükle Yerleşkesi

B Blok Öğrenci  işleri Bürosu 1.Kat

POSTA İLE YAPILAN BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR..

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular