YAZ ÖĞRETİMİ ORTAK DERS FİNAL VE MAZERET SINAV PROGRAMLARI

ORTAK DERS FİNAL SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

ORTAK DERS FİNAL MAZERET SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

DİĞER DERSLERİN SINAV PROGRAMLARI HER ANABİLİM DALININ WEB SAYFASINDA YAYIMLANACAKTIR.

 

SINAV ÇAKIŞMASI YA DA UKEY SİSTEMİNDEN KAYNAKLANAN TEKNİK AKSAKLIKLARLA İLGİLİ MAZERET SINAV  HAKKI İÇİN BİLGİLENDİRME:

Aşağıda belirtilen husular dışında mazeret sınav hakkı talepleri KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR.

  1. Sınav Çakışması Sebebiyle Mazeret Sınav Hakkı: Bir günde aynı yarıyıldan olmak koşuluyla, (5/i dersleri hariç) 3 ve üstü dersten sınava girecek öğrenciler ile sınav programında aynı gün ve aynı saatte olmak kaydıyla çakışan dersleri olan öğrenciler mazeret sınavından yararlanabileceklerdir. Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenciler, en geç 06 EYLÜL 2021 Pazartesi  günü mesai bitimine (17:00) kadar  mazeret sınav talep formunu doldurup, imzalayarak egtogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar.

  2. UKEY Teknik Aksaklık Sebebiyle Mazeret Sınav Hakkı: Bireysel düzeyde yaşanan Teknik Aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı VERİLMEMEKTEDİR.  Öğrencilerimizin sınav öncesinde gerekli önlemleri almalarını önemle rica ederiz. Örneğin; Öğrencilerimizin masa üstü bilgisayarlarında yada cep telefonlarında sınav sırasında internet bağlantısı olmaması UKEY den kaynaklı teknik bir aksaklık değildir. Aynı şekilde elektrik kesintiside UKEY den kaynaklı teknik bir aksaklık değildir. Bu talepler kesinlikle kabul edilmeyecektir.   
    1. Öğrencilerin UKEY sisteminden kaynaklanan teknik aksaklık bildirimleri için sınavın bitimini takip eden ilk beş dakika içinde sistemsel hatayı kanıtlayıcı ekran görüntüsü ile birlikte (video olmayacak) mazeret sınavı talep formunu doldurup, imzalayarak egtogis@uludag.edu.tr adresine mail atmalıdırlar. Öğrencilerden gelen ekran görüntüleri bilgi işlem daire başkanlığına iletilecek ve kontrolden sonra yönetim kurulu kararı ile teknik aksaklık için mazeret sınav hakkı tanınabilecektir. 
  3. Mazeret sınav talep formu doldurulmadan ve ekran görüntüsü olmadan yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Ekran görüntüsü yerine video atan öğrencilerimizin talepleri kabul edilmeyecektir.
  4. 5-İ dersleri(Yad101-Yad102-Ata101-Ata102-Tud101-Tud102) mazeret talep formu en son mail atma tarihi 08 EYLÜL 2021 Çarşamba mesai bitimi (17:00)
  5. Diğer derslerin mazeret talep formu en son mail atma tarihi 09 EYLÜL 2021 Perşembe masai bitimi (17:00)
  6. Mazeret sınavı kabul edilenlerin listesi 5-i dersleri 09 EYLÜL 2021  tarihinde Fakültemiz web sayfası duyurular kısmında yayımlanacaktır
  7. Diğer derslerden mazeret sınavı kabul edilenlerin listesi 10 EYLÜL 2021 tarihinde Fakültemiz web sayfası duyurular kısmında yayımlanacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Ağu-2021 09:25]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Eyl-2021 17:29]

Duyuru Görüntüleme : [2.960]