Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin çevrimiçi yürütülmesi

2020-2021 güz yarıyılında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması dersleri çevrimiçi olarak yürütülecektir. Uygulama öğretim elemanları ilk hafta içinde Bursa'da ikamet eden uygulama öğrencileri ile birlikte uygulama okullarına giderek tanışma toplantısı gerçekleştirecekler, Bursa dışında ikamet eden öğrencilerin ise bu toplantıya katılmaları beklenmeyecek ancak okulları ile irtibat kurarak uygulamalarını başlatma sorumlulukları olacaktır. Her iki ders için de 14 haftalık çalışma takvimlerinde belirtilen uygulamalar EBA ve/veya Zoom üzerinden gerçekleştirilecek, böylece ders gözlemleri, ders anlatımları ve hem uygulama öğretim elemanlarının hem de uygulama öğretmenlerinin değerlendirmeleri bu çevrimiçi platformlar üzerinden gerçekleştirilecektir. Web sayfamızda Okul Uygulamaları başlığı altındaki sekmeleri inceleyiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Eki-2020 13:19]