EĞİTİM FAKÜLTESİ 2019-2020 GÜZ YARIYILI ORTAK DERSLER ARA SINAV PROGRAMI

SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYIIZ.

Öğrenciler için Sınav Uygulamasında Dikkate Edilecek Hususlar:

1- Öğrencilerin sınav başlama saatinde kendilerine ilan edilmiş olan sınav salonunda bulunmaları gerekmektedir. Sınavın başlamasından sonra sınav salonuna giriş yapan öğrencilerin sınava kabulü öğretim elemanının kararına bağlıdır.

2 Öğrencilerin cep telefonları sınav süresince kapalı konumda olmalıdır. Telefonlar kesinlikle sıraların altında veya üstünde bulundurulmamalıdır.

2- Öğrenciler sınav süresi boyunca görevlilerin sınav düzenine dair uyarılarına uymak ile yükümlüdür ve aksine davranışlar disiplin soruşturmasına yol açacaktır.

3- Sınav süresinin bitiminde cevap kâğıtları sınav gözetmenlerine teslim edilmiş olmalıdır. Kâğıdını teslim etmeyen öğrenci hakkında tutanak tutulacaktır.

4- Sınav kâğıdını teslim ederek salonu terk eden öğrenci, sınav salonuna tekrar giremez. Bu kurala aykırı davranan öğrenci hakkında sınav düzenine aykırı davranışı nedeniyle tutanak tutulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Kas-2019 14:02]