BUÜ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ İNŞAATI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Üniversitemiz ile Haksan Otomotiv Mamülleri San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan  işbirliği protokolüne esas olmak üzere  bu kapsamında, toplamda 12.500 metrekare ve 5 bloktan oluşacak BUÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Binası’nın 7050 metrekare ve 3 bloktan oluşan ilk etabının inşaatı 23 Mayıs 2022’de başlatmıştı.

Üniversitemiz kampüsü içerisinde yapımı hızla devam eden  Bursa Uludağ Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Bina İnşaatı ile ilgili olarak yüklenici firma olan Abdullah Burkay İnşaat San. Tic. A.Ş. yetkilileri tarafından Elektrik ve Mekanik tesisiatına ilişkin 29.05.2024 tarihinde Fakültemiz Anabilim Dalı Başkanlarına ve öğretim üyelerine sunum yapılmıştır. Hastanenin faaliyete geçmesi ile yaşanabilecek teknik aksaklıkları önüne geçmeyi amaçlayan bu toplantıda Anabilim Dalı Öğretim üyeleri ile firma yetkilileri arasında görüş alışverişi yapılmıştır.

Haber Tarihi : [30-May-2024]

Haber Görüntüleme : [586]