FANTOM EĞİTİMİ

Fakültemizde sürekli iyileştirme ve eğitim-öğretim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla dış paydaşımız Bursa Berk Medical Teknik Servisi tarafından Dönem 3 öğrencilerimize gruplar halinde 16 Mayıs 2024  tarihinde ücretsiz olarak Fantom Laboratuvarındaki malzemelerin doğru ve uzun ömürlü kullanımına ilişkin detaylı eğitim verildi.

Öğrecilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen bu eğitimde; türbin, micromotor bakımı ve kullanımı üzerinde durularak Fantom Laboratuvarındaki malzemelerin doğru kullanımı dair önemli tavsiyelerde bulunuldu.

Eğitim-öğretim sürecine olan bu kıymetli katkıları için Bursa Berk Medical Teknik Servisinden Berk ALTINPINAR ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [17-May-2024]

Haber Görüntüleme : [343]