Bursa’da düzenlenen 2. Bursa Gastronomi Festivali’ nde "Yeşil Bursa - Yeşil Mutfak - Mutfağın Geleceği" temasıyla düzenlenen panelin başkanlığını BİTUAM Müdürü ve BUÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ömer Utku ÇOPUR üstlendi. Bursa’mızın ve mutfak dünyasının geleceği hakkında ilham verici konuşmaların gerçekleştirildiği panelde Alanya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi’ nden Prof. Dr. Y. Birol SAYGI, Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ nden Dr. Öğr. Üyesi Aslı ZULUĞ ve Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ nden Prof. Dr. Mustafa TAYYAR değerli bilgi ve birikimleriyle katılım gösterdi.
Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv