TÜBİTAK TEYDEB 1505 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME ETKİNLİĞİ

Üniversite/Kamu Araştırma Merkez ve Enstitülerindeki bilgi birikimi ve teknolojinin, kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda, ürüne ya da sürece dönüştürülerek sanayiye aktarılması yoluyla ticarileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen TÜBİTAK 1505 Üniversite Sanayi İşbirliği Destek Programı hakkında, TÜBİTAK ile düzenleyeceğimiz “TÜBİTAK TEYDEB 1505 Üniversite Sanayi İşbirliği Destek Programı Bilgilendirme Etkinliği” TÜBİTAK TEMEG Koordinatörü Dr. Alp Eren YURTSEVEN tarafından 03 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 10:30 da online olarak gerçekleştirilecektir.

Kayıt için tıklayınız.

Haber Tarihi : [01-Şub-2021]