Akademik Kurul

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı akademik kurulu, Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU ve Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN’ ün katılımı ile 18 Kasım 2020 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Akademik kurula Fakültemiz Anabilim Dalları ve Bölüm Başkanları yüz yüze olarak diğer Öğretim Üyelerimiz ise Google Meet üzerinden online katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ fakültemiz gündemine ait genel bilgiler verirken Dekan yardımcılarımızdan Prof. Dr. Berrin ZIK okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler, akademik ve idari personelin genel durumu, Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA ise döner sermaye konularında akademik kurulumuzu bilgilendirdi. Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Göksen AYALP ise kliniklerimize gelen hasta sayıları ve hastanemizin son durumu hakkında, Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNER fakültemiz çiftliğinin mevcut durumu ve geleceği konusunda bilgilendirme yaptı.

Haber Tarihi : [20-Kas-2020]

Haber Görüntüleme : [1.501]