Büyük Hayvan Pratiğinde Çiftlik Hayvan Hekimliği Sektörel Buluşma
 Büyük Hayvan Pratiğinde Çiftlik Hayvan Hekimliği Sektörel  Buluşma

Fakültemiz Güler Osman Köseoğlu Konferans Salonu’nda 12.02.2020 tarihinde düzenlenen “Büyük Hayvan Pratiğinde Çiftlik Hayvan Hekimliği Sektörel  Buluşma” konulu Panel’ e Atasancak Acıpayam Tarım İşletmesi‘nden Veteriner Hekim Sultan ŞENGÜL, Veteriner Hekim Serdar Dursun Ak ve  Veteriner Hekim İsmail İlker KOCAER, Rumeli Hayvancılık‘tan  Veteriner Hekim Emrah AKSU, Dost Süt Çiftliği‘den Veteriner Hekim Ahmet BOZKURT, Pega Damızlık Merinos Koyun Çiftliği‘nden Veteriner Hekim Erol ARSLAN,  Ceva Hayvan Sağlığı A.Ş.‘den Veteriner Hekim Serkan YENİAY konuşmacı olarak katıldı. Kendilerine yapmış oldukları ve öğrencilerimizin geleceğine ışık tutan kıymetli sunumları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [24-Şub-2020]

Haber Görüntüleme : [1.289]