KOYUN KEÇİ SAĞLIĞI VE YÖNETİMİ KONGRESİ

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, 4. Ulusal 1. Uluslararası Koyun Keçi Sağlığı ve Yönetimi Kongresine katıldı. Kongrede açılış konuşması yapan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Yıldız, Kongre Başkanı Prof. Dr. Hasan Batmaz’a mesleğimize ve sektörümüze yaptığı katkılar nedeniyle bir plaket sundu. Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Çiftlik Hayvanları Hekimliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Hasan BATMAZ’ın kongre başkanı, Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Hıdır GENÇOĞLU, Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNER, Doç. Dr. Zafer MECİTOĞLU’nun ve Yakındoğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek ARSOY’un Düzenleme Kurulunda yer aldığı kongre 3-6 Kasım 2019 tarihinde Girne/KKTC’ de gerçekleştirildi.

Haber Tarihi : [14-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [1.404]