AKADEMİK KURUL

Fakültemiz olağan akademik kurulu Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun YILMAZ ve Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN’ün katılımı ile 23 Ekim 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ fakültemiz gündemine ait genel bilgiler verirken Dekan yardımcılarımızdan Prof. Dr. Berrin ZIK okulumuza yeni kayıt yaptıran öğrenciler, akademik ve idari personelin genel durumu, Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA ise döner sermaye konularında akademik kurulumuzu bilgilendirdi. Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Yöneticisi Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNER fakültemiz çiftliğinin mevcut durumu ve geleceği konusunda sunu yaparken, Hayvan Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Göksen AYALP ise kliniklerimize gelen hasta sayıları ve hastanemizin son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber Tarihi : [01-Kas-2019]

Haber Görüntüleme : [1.044]