FAKÜLTEMİZDE DEVİR TESLİM

Yaklaşık 2 yıldır Fakültemizde dekanlık yapan Prof. Dr. Ülgen Günay, görevini Prof. Dr. Yücel Ünal’a devretti. Her iki akademisyene de bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yapılacak çalışmalarda üniversite yönetimi olarak tüm dekanlıkların destekleneceğini vurguladı. Dekanlıkların özellikle bilimsel proje ve araştırma konularına ağırlık vermesi gerektiğinin altını çizen Ulcay; “Biz YÖK tarafından görevlendirilen 16 araştırma üniversitesi arasında yer alıyoruz. Bilimsel proje ve araştırmalara verdiğimiz önemden dolayı bu sıralamaya dâhil edildik. Üniversite olarak en büyük önceliğimizi bu konulara veriyoruz. Yeni dekanlarımızın da bu konuda yürütülen çalışmalara maksimum düzeyde katkı sağlamalarını istiyoruz” diye konuştu.

Haber Tarihi : [02-Kas-2018]

Haber Görüntüleme : [1.454]