Fakültemizin yeni öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi.

Fakültemizin yeni öğrencilerine oryantasyon eğitimi verildi. Dekanımız Prof. Dr. Ülgen Günay ve dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Ebru Yalçın ve Doç. Dr. Abdülkadir Orman tarafından gerçekleştirilen eğitimde, öğrencilere fakülte ve üniversite hakkında merak ettikleri aktarıldı.

Güler-Osman Köseoğlu Konferans Salonu’nda birinci sınıf öğrencilerine eğitim öğretim faaliyetleri, ders plan ve programları, sınav takvimi, UKEY, öğrenci otomasyonu, Erasmus ve Farabi öğrenci değişim programları, burslar, staj, sosyal ve kültürel faaliyetler, öğrenci toplulukları ve mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgi verildi. Tüm öğrencilerin ilgi ile dinledikleri sunumlarda çok sayıda soru cevaplandı.

Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyen Dekanımız Prof. Dr. Ülgen Günay, bilgilendirme çalışmalarının yıl boyu devam edeceğini belirtti.

Haber Tarihi : [12-Eki-2018]

Haber Görüntüleme : [1.004]