Bursa Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) Ofisi Fakültemizi ziyaret etti

Bursa Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK ) Ofisi 16 Mart 2018 Cuma günü Dekanlığımıza konu ile ilgili karşılıklı bilgi aktarımında bulunmak üzere ziyarette bulundular. IPARD Destekleri ilgili olarak TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer BERKSUN, Yerinde Kontrol Uzmanı Veteriner Hekim Alper UMUR  ve TKDK Bursa İl Koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Aylin EMİRDAĞ Fakültemiz Güler-Osman Köseoğlu Konferans Salonu'nda akademisyenlerimize ve öğrencilerimize hayvancılık işletmeleri ve kırsal alanda yapılacak yatırımlara verilecek hibe destekleri hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Hayvancılıkla ilgili projelerin en doğru veteriner hekimler tarafından oluşturulacağını belirten TKDK Bursa İl Koordinatörü Ömer BERKSUN, başta akademisyenler olmak üzere genç veteriner hekimlerden yaratıcı ve sürdürülebilir projeleri beklediklerini söyledi. Uzmanlar, programın sonunda konu hakkındaki soruları cevapladılar.

Haber Tarihi : [23-Mar-2018]

Haber Görüntüleme : [1.472]