İşveren Danışma ve Mezunlar Danışma Kurulu Toplantısı

Fakültemiz İşveren ve Mezunlar Danışma Kurulu Toplantıları, 8 Kasım 2017 günü Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ülgen GÜNAY yönetiminde Dekan Yardımcıları Prof.Dr.Ebru YALÇIN ve Doç.Dr.Abdulkadir ORMAN, Bölüm Başkanları, en fazla ders yükü olan 4 Anabilim Dalı olan İç Hastalıkları, Zootekni, Cerrahi ve Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanları, Akreditasyon Kurulu Başkan ve Üyeleri, Araştırma Görevlisi ve Öğrenci Temsilcileri ile Veteriner Hekimler Odası Başkanı  ve Sektör Temsilcisi altı üye, Fakültemizin hedefleri, vizyonu, misyonu ve gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında konuşuldu. Sektörün ihtiyacı olan veteriner hekimler yetiştirme konusunda görüş alışverişi yapan kurul üyeleri, toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Aynı gün gerçekleşen Mezunlar Danışma Kurulu Toplantısı’nda da farklı sektörlerde çalışan Fakülte mezunlarımızdan oluşan altı üye ile, Fakültemizin hedefleri, vizyonu, misyonu ve hakkında konuşuldu. Mezun veteriner hekimlerimizin sektör hakkında fikirlerini alan diğer kurul üyeleri, Mezunlar Derneği ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında programlarını oluşturdular. Mezun veteriner hekimlerimizin çalıştığı kurum ve alanların saptanması ve işbirliğinin sağlamlaştırılması konusunda fikir birliğine varıldı ve Üniversitemizin Mezunlar Portalı tanıtıldı.

Haber Tarihi : [20-Kas-2017]

Haber Görüntüleme : [1.094]