PROF.DR. SERDAL DİKMEN’DEN FAKÜLTEMİZİ GURURLANDIRAN BAŞARI
 PROF.DR. SERDAL DİKMEN’DEN FAKÜLTEMİZİ GURURLANDIRAN BAŞARI

Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index 2025 Dünya Bilim İnsanları Sıralaması (World Scientist and University Rankings 2025) sonuçları açıklandı.
AD Bilimsel Endeksi, 12 ana akademik alanda ve 197 disiplinde, 219 ülkedeki 24.302 kurumu ve 2.400.388 bilim insanını analiz etti. Google Akademik'ten elde edilen ve birden fazla düzeyde veri filtrelemesine tabi tutulan çalışmada, toplam ve son 6 yılın h-indeksi, i10- indeks puanları ve atıf sayılarını dikkate alınarak bilim insanlarının verimlilik katsayıları kapsamlı bir şekilde değerlendirildi. Açıklanan en iyiler listesinde Fakültemiz Zootekni Anabilim dalı Öğretim üyesi Prof.Dr. Serdal DİKMEN de yer alarak büyük bir başarıya imza attı.
Uluslararası derecelendirme kuruluşunun yapmış olduğu bu değerlendirmede Prof.Dr. Serdal DİKMEN son 6 yıldaki performansına göre Türkiye sıralamasında en iyi %3’lük dilime girdi. Öğretim Üyemiz Üniversitemizde çalışan tüm akademisyenler arasında ise 21. sırada yer aldı.
Diğer taraftan Prof.Dr. Serdal DİKMEN kendi alanındaki akademisyenler arasındaki sıralamada Türkiye genelinde 12. sırada, üniversitemizde ise 2. sırada yer aldı.
Öğretim üyemizi kutluyor bilimsel alanda fakültemize yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Eyl-2024]

Haber Görüntüleme : [424]