2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik
 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik

Fakültemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 08.07.2024 tarihinde Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Sayın Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen,  Rektör Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Rektör Yardımcılarısı Prof. Dr. İrfan KIRIŞTIOĞLU, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. N. Funda COŞKUN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem AKPINAR, İnegöl  İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Orhan BOZKURT, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurcan ÖZYAZICIOĞLU , Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Alper PAMPU, Sağlık  Bilimleri Ensitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gülnaz MEZİTOĞLU, Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Albay Murat DÜLGAL, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ACAR, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Müdürü Yardımcısı Mehmet Akif ŞENYÜREK, Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü İlker BEKTAŞ, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Melike BAYSAL, İşveren temsilcileri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören programında Veteriner Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr. Bayram ŞENLİK, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ferudun YILMAZ, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ahmet Gümen konuklara hitap ettiler. Mezun öğrenciler adına ise dönem birincisi Veteriner Hekim Sayın Fatma Nur YAŞAR konuştu. Yaş kütüğüne plaket çakılması, Derece alan öğrencilere ödül sunumu, Anı belgesi sunumu, Veteriner Hekim Andının okunması ve keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

 

BAKAN YARDIMCISI HOCAMIZ SAYIN PROF. DR.AHMET GÜMEN FAKÜLTEMİZİN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRDI

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı hocamız Sayın Pof.Dr.Ahmet GÜMEN, Prof. Dr. M. Mete CENGİZ Kültür Merkezinde gerçekleştirdiğimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet törenine katılımı bizleri ziyadesiyle onurlandırdı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren hocamız Tarım ve Orman Bakanlığının faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdikten sonra mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Daha sonra da dönem birincisi olan Fatma NurYAŞAR’a anı belgesi ve plaketini takdim etti.

Töreninin ardından Fakültemizi ziyaret eden sayın Bakan Yardımcımız önce Dekanmız Prof.Dr. Bayram ŞENLİK ile bir görüşme gerçekleştirdi, ardından da bahçemizde düzenlenen ‘’Dayanışma Günü’’ etkinliğine katıldı.

Bu özel günümüzde bizimle birlikte olarak fakültemize güç katan ve motivasyon kaynağı olan sayın hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

MEZUNİYET TÖRENİMİZDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE YAĞMURU

2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimizde ilk üç dereceye giren öğrencilerimize Bursa Veteriner Hekimler odası ve işbirliği içinde olduğumuz çok sayıda firma çeşitli hediyeler verdi. Törende,  Anadolu Pet Hill’s, Boehringer Ingelheim, MSD Hayvan Sağlığı, Zoetis, Royal Canin, VİP Veteriner Ecza Deposu ve Parslab temsilcileri hazır bulundu ve dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler.

DEVA HOLDİNG VETAŞ MEZUNİYETTE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KUCAKLADI

Mezuniyet törenimizde ilk üç dereceye giren öğrencilerimize özel hediyeler sunan Deva Holding Vetaş, ayrıca törene katılan bütün öğrencilerimize hediyeler takdim ettiler.

MEZUNLARIMIZI ANADOLU PET HILL’S İLE UĞURLADIK

Fakültemize önemli katkılar sağlamış olan Anadolu Pet HILL’S mezuniyet törenimizde de bizleri yalnız bırakmadı. Mezuniyet töreni sonrasında fakültemiz bahçesinde gerçekleştirdiğimiz ‘’Dayanışma Etkinliği’’ni düzenleyen Anadolu Pet HILL’S ayrıca ilk üç dereceye giren genç mezunlarımıza hediyeler de takdim etti. Bakan yardımcımız Sayın Prof.Dr. Ahmet GÜMEN’in, Öğrencilerimizin, velilerin, öğretim üyelerimizin, idari personelimizin ve meslektaşlarımızın katılımıyla samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte oldukça neşeli anlar yaşandı, anılar tazelendi.

Bu etkinliği düzenleyen ve genç veteriner hekimleri güzel anılarla uğurlayan Anadolu Pet HILL’S Yönetim Kuruluna ve Marka İletişim ve Pazarlama Yöneticisi İrem DEMİRCİ’ye şükranlarımızı sunuyoruz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Tem-2024]

Haber Görüntüleme : [247]