IVSA BURSA 1. ULUSAL KATILIMLI ÖĞRENCİ KONGRESİ

Bursa IVSA topluluğu olarak danışman hocamız Prof. Dr. Gülay DENİZ’in öncülüğünde ve sektörde kendi alanlarında lider olan firmaların sponsorluğunda, 13-14 Mayıs 2024 tarihlerinde ilk kez ULUSAL katılımlı bir kongre geçekleştirdik. Ülkemizin farklı illerindeki veteriner fakültelerinin IVSA topluluklarını temsil etmek üzere misafir öğrenciler de kongremize dinleyici olarak katılım sağladı. Gerek kongreye konuşmacı ya da dinleyici olarak katılan hocalarımızdan, gerekse öğrenci arkadaşlarımızdan gelen bildirimler, kongrenin oldukça başarılı ve yararlı olduğu yönündeydi. IVSA topluğu olarak fakülte yönetimimize, hocalarımıza, sponsor olan firmalara, dinleyici arkadaşlarımıza, bize her konuda yol gösteren ve emeğini esirgemeyen danışman hocamız Prof. Dr. Gülay DENİZ’e içtenlikle teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [31-May-2024]

Haber Görüntüleme : [208]