Fakülte Sosyal Alanlarını Güzelleştirme Projesi Kapsamında Piknik Masaları ve Banklar Boyandı
 Fakülte Sosyal Alanlarını Güzelleştirme Projesi Kapsamında Piknik Masaları ve Banklar Boyandı

Fakültemizin sosyal alanlarını daha keyifli hale getirmek amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız 28-29 EKİM 2023 tarihlerinde düzenlenen etkinlikte, Genç Veteriner Hekimler Birliği, Çiftlik Gönüllüleri Topluluğu, gönüllü öğrenciler ve Erasmus kapsamında fakültemizde bulunan öğrenciler bir araya gelerek güzel bir çalışmaya imza attı. Fakülte bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, piknik masaları ile bankların bakımı yapılarak çevre dostu renkler kullanılarak boyandı. Eğlenceli figürlerle de alanı gülümseten ve keyifli bir hale getirdiler.

Katılım sağlayan öğrenciler, etkinliğin amacını; "Fakültemizin sosyal alanlarını daha kullanışlı ve estetik hale getirerek öğrencilerin ders aralarında dinlenmelerini ve sosyal etkinliklerini daha keyifli bir şekilde gerçekleştirmelerini hedefledik. Aynı zamanda çevreye duyarlı bir çalışma yaptık ve sürdürülebilir bir çevre için farkındalık oluşturmayı amaçladık. Arkadaşlarımızın da bu güzelliklere sahip çıkacağını ve çevrenin temizliğine özen göstereceklerine inanıyoruz." sözleriyle açıkladılar.

Etkinliğin, başarıyla tamamlanmasına katkı sağlayan Genç Veteriner Hekimler Birliği, Çiftlik Gönüllüleri Topluluğu, gönüllü öğrenciler ve Erasmus kapsamında fakültemizde bulunan öğrencilere çok teşekkür ediyoruz.

Bu tür topluluk çalışmalarının, üniversite deneyimini zenginleştirmenin ve toplumsal sorumluluk bilincini geliştirmenin önemli bir parçası olduğuna inanıyoruz. Katılımcılar ve katkı sağlayan herkes, fakültemizin sosyal alanlarının güzelleştirilmesine yardımcı oldukları için tebrik edilmeyi hak ediyorlar. Bu tür etkinliklerin devam etmesi ve fakültemize fayda sağlamaya devam etmesi dileğiyle

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [30-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [816]