AKADEMİK KURUL

Fakültemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı olağan Akademik Kurulu 18 Ocak 2022 Salı günü saat 14:00‘da yapıldı. Güler-Osman Köseoğlu Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, Dekan Yardımcıları Berrin ZIK ve Prof. Dr. Figen ÇETİNKAYA 2021 yılı Temmuz – Aralık dönemi, fakültemize ait eğitim-öğretim ve mali konular hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Hayvan Sağlığı Araştırma ve Uygulama Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Zafer MECİTOĞLU hastaneye gelen hayvan sayıları ve memnuniyet anketleri, Et ve Süt Ürünleri Araştırma Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Artun YIBAR’da satışa sunulan ürünlerin müşteri memnuniyeti oranları hakkında bilgiler sundular. Hayvan Sağlığı ve Hayvansal Üretim Araştırma Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNER ise çiftlikteki hayvan sayıları ve yapılan iyileştirmeleri aktarmışlardır. Saat 15:00’da Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ ve Rektör Yardımcıları toplantıya teşrif etmişlerdir. Genelde Üniversitemiz özelde ise Fakültemiz genel durum değerlendirilmesini yapan Rektör Kılavuz 2022 yılında araştırma-geliştirme faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik bilgiler sundular. Üniversitemiz Rektörü Sayın Kılavuz karşılıklı soru ve cevaplar ile konuşmasını tamamdı. Daha sonra Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Genel Müdür Yardımcısı Nihal SAĞLAM TTO hakkında kısa bir bilgilendirme toplantısı yapmışlardır. Akademik yükseltilmeleri gerçekleşen öğretim üye ve elemanlarına Bölüm Başkanları tarafından hediyeleri takdim edildi. Ayrıca Rektörümüz tarafından profesör kadrosuna ataması yapılan öğretim üyelerimize "Profesörlük Belgesi" takdim edildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı soru-cevap ile sona ermiştir.

Haber Tarihi : [25-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : [1.191]