Etkinlik : ÖĞRENCİLERLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Etkinlik Bitiş Saati : 15:30

Etkinlik Açıklama :

ÖĞRENCİLERLE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin YILDIZ, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Berrin ZIK ve Fakülte Sekreteri Sadrettin Özdemir’in katılımı ile 14.05.2020 tarihinde, öğrencilerimizle E-Sınav hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Instagram üzerinden yapılan bilgilendirme toplantısında COVID-19 nedeni ile gerçekleştirilen uzaktan eğitim ile dönem sonunda yapılacak yarıyılsonu, mazeret ve bütünleme sınavları ile öğrencilerimizin cevaplandırmamızı istediği farklı konulardaki (staj, mezuniyet, klinik uygulamalar) soruları yanıtlandı. Toplantının organizasyonunu gerçekleştiren doktora öğrencisi Burak Özdemir ile fakültemiz öğrenci temsilcisi Fatih Hira Aytekin’e teşekkür eden Dekan Yıldız, yaklaşık 1.5 saat süren toplantı sonunda öğrencilere başarı temennilerini sunarak bilgilendirme toplantısı sonlandırıldı.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [14-May-2020]