ET VE SÜT ÜRÜNLERİ ÜNİTELERİ

Bu ünitemizde çeşitli et ve süt ürünleri yapılmakta, ayrıca araştırma ve eğitim faaliyetleri yürütülmektedir.

Et ürünü olarak kıyma, kuşbaşı, biftek, bonfile, rosto, kontrfile hazırlanmakta, ayrıca salam, sucuk, sosis, füme-dil üretimleri yapılmaktadır.
Süt ürünleri olarak ise çeşitli peynirler (beyaz peynir, kaşar, mihaliç), yoğurt, ayran düzenli olarak üretilmektedir.
Et ve süt ürünleri Üniversitemiz Kampüsü'nde bulunan 2 adet Satış Ünitemizde tüketime sunulmaktadır.


 


Bilgi

Okunma Sayısı: 28
Eklenme Tarihi: 28.01.2025 20:50:43
Güncelleme Tarihi: 30.01.2025 20:38:42

Paylaş